dinsdag 1 augustus 2017

Druk druk druk en het Valette T-shirt

De maand juli was druk, eigenlijk zelfs een beetje TE druk naar mijn goesting, ook al was/is het voor mij ook grote vakantie. Onze citytrip naar Barcelona, bezoek van beste vriendin J, bezoek van mijn ouders met broer en schoonzus, een 3-daagse naar de Ardennen (met als souvenir onze nieuwe huiskat Nox) en de logeerpartij van zowel J zijn petekindje als mijn metekindje zorgden ervoor dat er weinig tijd overbleef om te naaien. Op de weinige dagen die overbleven had ik de zin noch de energie om mij te smijten in het naaien (zo erg dat ik even dacht dat ik met een serieuze naaidip zat).

Gelukkig kon ik gisteren - op de valreep nog in juli - nog mijn T-shirt afwerken, het enige echte Valette T-shirt ! Degene die regelmatig mijn blog lezen, weten dat dit een combinatie is van het Valentina T-shirt en de Odette top uit LMV, waar ik de pluspunten van beide combineerde tot een nieuw patroon.



Het T-shirt zit mijn supergoed en ik zal het zeker dragen, alleen twijfel ik wat over de hals (die eigenlijk moest afgewerkt worden met stof, maar waarbij iemand mij overtuigde om elastisch biais te gebruiken) en ik heb het gevoel dat er iets 'ontbreekt' op het T-shirt. Iemand suggesties?

Gisteren en vandaag heb ik vooral stof gesneden, want er staan weer enkele truien op de planning ! Nu blijkt, dat ik wel voldoende wintertruien genaaid heb, maar ik dus een serieus te kort heb aan zomertruien ! Gelukkig heb ik nog een stapeltje French Terry in voorraad :)

3 opmerkingen:

  1. Nee, er ontbreekt niets. Naar mijn idee is het shirt helemaal af! Leuk stofje gebruikte je.

    Barcelona, even geleden dat ik daar was. Maar heeft een onvergetelijke indruk achter gelaten.

    Groetjes Thea♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankuwel Thea ! Nu ik het zo terugzie op foto vind ik het ook wel beter dan het voor de eerste maal passen. Het T-shirt had ik de hele dag aan vandaag en eigenlijk zit het wel supercomfortabel, dus ik denk dat ik mijn basispatroon gevonden heb !

      Verwijderen
  2. Leuk! De Odette moet ik inderdaad ook eens een keer maken...

    BeantwoordenVerwijderen